Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Investering in duurzame vindbaarheid

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie.​

Zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat over het maken van aanpassingen in delen van je website. Als je een website of webshop hebt is zoekmachine optimalisatie een essentieel proces om meer bezoekers naar je website te krijgen. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines. Het doel is om meer relevant verkeer naar je website te halen en dus meer aankopen en leads te genereren.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in de zoekmachines. Zoektermen die voor de website belangrijk zijn zorgen hierdoor voor meer relevante bezoekers naar de website. Deze optimalisaties worden zowel on-page (content en techniek) als off-page (linkbuilding) uitgevoerd.

Optimalisatie voor een betere vindbaarheid.​

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie voor belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s stijgen. Dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Verschillende vormen van zoekmachine optimalisatie.​

Content

Techniek

Linkbuilding

Doelen van een goede SEO strategie.

Verliezers hebben een excuus, winnaars hebben een plan

Bovenaan komen in Google
Meer relevante bezoekers
Meer aanvragen & bestellingen
Website snelheid verbeteren
Artikelen op relevante websites
Relevante en originele content

Wij helpen je graag verder met SEO

Verhoog jouw websitebezoek met SEO. Betere vindbaarheid, meer verkeer en aankopen met onze marketing expertise.

Bel mij terug

    Terugbel verzoek

    Laat je telefoonnummer achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

      Email mij terug

      Laat je email achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.