Klantcases

Jouw succes in ons succes

We streven ernaar om samen met onze klanten te groeien en opgestelde doelen te overtreffen. Onze voldoening ligt in het behalen van meetbare resultaten, het vergroten van de online zichtbaarheid en het genereren van conversies. Wanneer onze klanten slagen, vieren we gezamenlijk de triomf van ons partnerschap. Jouw succes staat centraal in alles wat we doen.

Resultaat

Geen sprookjes maar waargebeurde verhalen

Van 0 naar 2.150.000 euro omzet in 1 jaar met Google Ads

Online-Accu.nl

We hebben een totale omzet behaald van €2.150.000 door middel van Google Ads. We hebben dit bereikt door geautomatiseerd publieke product specificaties van leveranciers en producenten te verzamelen. Vervolgens is deze informatie gebruikt om onze eigen product content op de website te verrijken.

Daarnaast hebben we ook een organische omzet gegenereerd van bijna 400.000 euro in het eerste jaar. Met een #1 Google positie voor het generieke zoekwoord “accu”.

In één jaar is Online-Accu uitgegroeid van een directeur en magazijnbeheerder tot een miljoenenbedrijf met 8 medewerkers.

Verkopen in 11 verschillende EU landen binnen 6 maanden

Fleeck

Fleeck, onze eigen webshop voor mondzorgproducten, wist binnen de eerste 6 maanden na livegang een succesvolle uitbreiding naar 11 verschillende Europese landen te realiseren. Met een aanbod in 4 verschillende talen heeft Fleeck een solide basis gelegd voor internationale groei en klantgerichte marketingstrategieën.

De focus van Fleeck lag op het leveren van hoogwaardige mondzorgproducten en het bieden van een uitstekende gebruikerservaring. Door het zorgvuldig samenstellen van het assortiment en het optimaliseren van de webshop voor een naadloze internationale winkelervaring, wist Fleeck snel een diverse klantenkring aan te trekken.

De marketinginspanningen van Fleeck waren gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten in de verschillende Europese landen. Door gerichte online advertenties, beperkte sociale media-campagnes en influencer-samenwerkingen te gebruiken, wist Fleeck de aandacht te trekken en vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Dit resulteerde in een succesvolle verkoop van mondzorgproducten in 11 landen, waardoor Fleeck een sterke positie verwierf in de Europese markt.

De website als accountmanager voor explosieve groei: +471% bezoekers & 137 top-3 posities

IT Synergy

Door gerichte linkbuilding, verbetering van de website-structuur en het inspelen op zoekgedrag, hebben we een groei gerealiseerd in het aantal posities op nummer 1-3. In 2020 bedroeg dit aantal 35 en in 2021 was het met 291% gestegen naar 137 nummer 1-3 posities. Een slimme combinatie van inhoud, techniek en zoekmachineoptimalisatie heeft bijgedragen aan het succes van de website.

Dankzij uitgebreid zoekwoordonderzoek sluit de algehele inhoud (subdiensten, veelgestelde vragen en praktische uitlegvideo’s) nu beter aan bij de zoekintentie van de bezoekers. IT Synergy heeft nu ook inzicht in hun bezoekers en kan conversieratio’s meten, wat heeft geleid tot een toename van 40% tot 50%. Het doel om 30% nieuwe contractuele werkplekken te behalen, is zelfs overtroffen met meer dan 100%. En het beste van alles? IT Synergy heeft nu alle tools om marketing- en verkoopprocessen verder vorm te geven.

De case van IT Synergy illustreert hoe gerichte SEO-strategieën kunnen leiden tot meetbaar succes.

Nummer 1 positie op generieke zoekterm "verhuisdozen" in Nederland

Verhuisdozenstore

Verhuisdozenstore wist de nummer één positie voor het zoekwoord “verhuisdozen” te bereiken door het inkopen van waardevolle backlinks. Hoewel er geen aanpassingen aan de website zijn gedaan, heeft de strategie van het verkrijgen van kwalitatieve externe links geholpen om de reputatie en zichtbaarheid van Verhuisdozenstore te vergroten.

Het inkopen van waardevolle backlinks bleek een effectieve strategie voor Verhuisdozenstore. Deze externe links speelden een cruciale rol in het versterken van hun online autoriteit en het verbeteren van hun positie in de zoekresultaten. Door te investeren in kwalitatieve backlinks wist Verhuisdozenstore zich te onderscheiden van de concurrentie en trokken ze meer bezoekers naar hun website, wat resulteerde in een groeiende omzet en klantenkring.